Το ξεκίνημα

Η AROMA SELENA κατέχει την ηγετική θέση στην Ελλάδα στην παρασκευή και διάθεση προϊόντων αρωματοθεραπείας με μία ποικιλία άνω των 150 καλλυντικών και θεραπευτικών ελαίων για πρόσωπο, σώμα, μαλλιά, εξισορρόπιση συναισθήματος, γιόγκα, αντηλιακά καθώς και αρωματικά σπρέι και λαδάκια χώρου.

Παρασκευάζουμε και προσφέρουμε 100% φυτικά προίόντα με αιθέρια έλαια και φυτικά έλαια προσφέροντας μία ολιστική φροντίδα με 100% αγνές πρώτες ύλες από τη μητέρα φύση. Στη σελίδα μας Πριν & Μετά θα βρείτε φωτογραφίες με τα αποτελέσματα από τη χρήση τόσο των καλλυντικών όσο και των θεραπευτικών ελαίων.

Η δημιουργία της AROMA SELENA ξεκίνησε από ανθρώπους εξειδικευμένους στο χώρο της αρωματοθεραπείας. Επιπλέον το όραμα της ιδρύτριάς της Ελένης Ιωάννου, εναλλακτικής θεραπεύτριας, ήταν να κάνει γνωστά στον κόσμο τα οφέλη αυτής της τέχνης. Αυτό προσφέρεται μέσα από μια σειρά προϊόντων για εξωτερική χρήση. 

Στόχος είναι να καλύψει τις ανάγκες μιας μεγάλης μερίδας ανθρώπων που προτιμούν τα 100% αγνά φυτικά προϊόντα και φυτικά καλλυντικά. Τα προϊόντα αυτά μπορείτε να τα δείτε καθώς περιγράφονται αναλυτικά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα aromaselena.gr.

Τα προϊόντα μας

Τα προϊόντα μας είναι μείγματα φυτικών ελαίων με αιθέρια έλαια, φυτικά εκχυλίσματα, βιταμίνες και ενισχυτικά βοτάνων, τα οποία παρασκευάζονται και συσκευάζονται στο πλήρως εξοπλισμένο ιδιόκτητο εργαστήριό μας, το οποίο λειτουργεί με όλους τους κανόνες υγιεινής και τις απαραίτητες γνωστοποιήσεις.  Ο υπεύθυνος χημικός του εργαστηρίου μας είναι άρτια καταρτισμένος και εξειδικευμένος στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Από τον Οκτώβριο του 2018, όλα τα προϊόντα μας είναι αναγνωρισμένα ως Vegan & Cruelty free από την Peta org. και φιλοξενούμαστε στη σελίδα της.

Η AROMA SELENA, εκτός από το χώρο του εργαστηρίου, διαθέτει φυσικό κατάστημα στο Αγρίνιο με έκθεση όλων των προϊόντων. Επίσης διαθέτει και ηλεκτρονικό κατάστημα με αναλυτικές περιγραφές των προϊόντων και οδηγίες χρήσης τους.Η ποικιλία των προϊόντων μας, τα οποία είναι αποκλειστικά εξωτερικής χρήσης, καλύπτει ένα μεγάλο μέρος των αναγκών του δέρματος τόσο για καλλυντική περιποίηση όσο και για εξειδικευμένη φροντίδα σε πρόσωπο και σώμα. Έχουμε δημιουργήσει, επίσης, μια σειρά προϊόντων αρωματοθεραπείας-οσμοθεραπείας που έχουν επίδραση στα συναισθήματα και στην ψυχολογία του ατόμου. Χρησιμοποιούμε μια μεγάλη ποικιλία πρώτων υλών που ανέρχεται σε πάνω από 45 διαφορετικά είδη φυτικών ελαίων βοτάνων και σε πάνω από 80 είδη αιθέριων ελαίων, φυτικών εκχυλισμάτων και ενισχυτικών.

Μέχρι τώρα, έχουμε δημιουργήσει μία μεγάλη ποικιλία που περιλαμβάνει πάνω από 150 προϊόντα, τα οποία:

 •  σε μοριακό επίπεδο βελτιώνουν την εμφάνιση του δέρματος, μειώνοντας αισθητά τα σημάδια γήρανσης.
 •  αντιμετωπίζουν δερματικά προβλήματα.
 •  φροντίζουν και περιποιούνται το δέρμα και τα μαλλιά
 •  δημιουργούν αρμονία και ισορροπία σε νου και σώμα
 •  αρωματίζουν και καθαρίζουν τον χώρο από αρνητικές ενέργειες, κ.α.

Όλα μας τα προϊόντα είναι σε μορφή ελαίων και κατηγοριοποιούνται ως εξής:

     Καλλυντική – θεραπευτική αρωματοθεραπεία – 100% φυτικά καλλυντικά
 •  Καλλυντική σειρά προσώπου για νεανικό δέρμα (κανονικό, λιπαρό, ξηρό, πρόωρη γήρανση)
 •  Καλλυντική σειρά προσώπου για ώριμο δέρμα (ρυτίδες, ανάπλαση, σύσφιξη κ.α.)
 •  Ατέλειες δέρματος (ακμή, ουλές, κοκκινίλες, σημάδια κ.α.)
 •  Σώμα – καλλυντικές και θεραπευτικές σειρές & μασάζ (ενυδάτωση, μασάζ, άθληση, αισθητική σώματος, μυοσκελετικά και δερματικά προβλήματα κ.α.)
 •  Μαλλιά – καλλυντική & θεραπευτική σειρά (για γυναίκα και άνδρα, ενυδάτωση, θρέψη, τριχόπτωση, ξηρότητα, λιπαρότητα, ξηροδερμία κ.α.)
 •  Αντηλιακά (πρόσωπο, σώμα, μαλλιά, after sun έλαιο ανάπλασης)
     Ενεργειακή αρωματοθεραπεία

Οι πρώτες ύλες και τα συστατικά

Γιατί να συμπεριλάβετε τα προϊόντα αρωματοθεραπείας Aroma Selena στην καθημερινή φροντίδα τού προσώπου σας: 

ΣΤΟΧΟΣ μας ήταν η άμεση και ορατή αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας στο δέρμα σας, χωρίς χημικά και παρενέργειες. Τον ΠΕΤΥΧΑΜΕ!!! Δείτε τό πώς και το γιατί;

 • Όλα τα προϊόντα μας είναι Premium και αποτελούνται από συστατικά υψηλής ποιότητας και απόλυτης καθαρότητας, μη βιομηχανοποιημένα.
 • Δεν περιέχουν χημικά, parabens, γλουτένη, ορυκτά έλαια, χημικά αρώματα, γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, υλικά ζωϊκής προέλευσης.
 • Φροντίζουν και περιποιούνται το δέρμα σας με σεβασμό και αγάπη διεγείροντας το μηχανισμό ομοιόστασης του οργανισμού.
 • Τα φυτικά έλαια και φυτικά βούτυρα που χρησιμοποιούμε είναι 100% φυτικά, αγνά και καθαρά και κατά το μεγαλύτερο ποσοστό τους, είναι χαρακτηρισμένα ως βρώσιμα, βιολογικά και ψυχρής έκθλιψης.
 • Τα αιθέρια έλαιά μας είναι, επίσης, 100% φυτικά, αγνά και καθαρά με ένα μεγάλο μέρος τους να είναι βιολογικά ή άγριας συγκομιδής και ψυχρής έκθλιψης, με αποτέλεσμα να διατηρούν όλα τους τα δραστικά συστατικά και τα φυσικά τους αρώματα στο ακέραιο.
 • Αυτός είναι και ο λόγος που όλα μας τα προϊόντα είναι παχιά στην υφή τους (άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο ανάλογα με τον στόχο τους – καλλυντικό ή θεραπευτικό), τα οποία όμως λιώνουν απαλά όταν έρθουν σε επαφή με το δέρμα σας και απλώνονται εύκολα φροντίζοντάς το.
 • Γι’ αυτό το λόγο η ποσότητα που χρησιμοποιείτε κάθε φορά είναι μικρή και περιορίζεται σε ορισμένες σταγόνες ανάλογα με το στόχο τους και την περιοχή που το εφαρμόζετε.
 • Όλα τα μείγματα φυτικών και αιθέριων ελαίων δρουν διπλά, τόσο στην επιφάνεια του δέρματος, όσο και κάτω από αυτήν, διότι εισχωρούν από τους πόρους της επιδερμίδας μιμούμενα τα έλαια του δέρματος και έχουν υποδόρια θεραπευτική και αναπλαστική δράση.
 • Όταν τα έλαια εφαρμόζονται στο δέρμα, απορροφώνται απευθείας από τα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας, όπου κινούνται αμέσως για να βελτιώσουν τη λειτουργία των φραγμών των λιπιδίων. Τα κύτταρα του δέρματος συγκρατούνται από μια αφθονία ελαίων και ενισχύονται ιδιαίτερα από το λάδι που χρησιμοποιείται για τη φροντίδα τής επιδερμίδας σας.
 • Με την πάροδο του χρόνου, ο οργανισμός παράγει λιγότερα από τα έλαια που δίνουν στην επιδερμίδα μια υγιή λάμψη. Η αναπλήρωσή τους είναι απαραίτητη αν θέλουμε να διατηρήσουμε την όψη και τη λάμψη της νεότητας και αποτελεί τροφή για το δέρμα. Γι’ αυτό η χρήση φυτικών ελαίων με αιθέρια έλαια έχουν άμεσα και ορατά αποτελέσματα από την πρώτη εφαρμογή.
 • Όσο περισσότερο χρόνο χρησιμοποιείτε τα έλαια Aroma Selena για τη φροντίδα της επιδερμίδας σας, τόσο μεγαλύτερα είναι τα αποτελέσματά τους. Τα έλαια λειτουργούν πάντα προσθετικά στο χρόνο, γιατί αποτελούν υψηλής ποιότητας τροφή για το δέρμα χωρίς να το κουράζουν, να το βαραίνουν ή να το συνηθίζουν. 
 • Η αρωματοθεραπεία είναι ένα δώρο τής φύσης προς τον άνθρωπο με σπουδαία οφέλη σε όλα τα επίπεδα τής ύπαρξής μας και χωρίς παρενέργειες. Ήρθε η ώρα να την δοκιμάσετε!!!
 • Νιώστε άνετα και ασφαλείς να μας στείλετε με εμπιστοσύνη τις φωτογραφίες σας “πριν και μετά” με λίγα λόγια από την προσωπική σας εμπειρία για το προϊόν που χρησιμοποιήσατε καθώς και την επιβεβαίωσή σας για τη δημοσίευσή τους και θα σας συμπεριλάβουμε με χαρά στη μεγάλη μας οικογένεια!
 • Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται με πολλή αγάπη, φροντίδα και σεβασμό προς τον άνθρωπο. Στόχος μας είναι να γινόμαστε όλο και καλύτεροι και να καλύπτουμε όσο γίνεται περισσότερες ανάγκες σας εμπνεόμενοι από εσάς.  Θα χαιρόμασταν ιδιαίτερα να μοιραζόσασταν μαζί μας τις εμπειρίες σας από τη χρήση των προϊόντων μας και την αρωματοθεραπεία γενικότερα.

Σας ευχόμαστε ένα όμορφο ταξίδι εμπειριών και αρωμάτων!