ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Προσφέρουμε δυνατότητα αποστολής των προΪόντων μας σε Ελλάδα και Κύπρο.

ΕΛΛΑΔΑ

Τα προϊόντα αποστέλλονται με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:

Υπηρεσία Express – Επόμενη Ημέρα – Όλοι οι προορισμοί

Χρέωση (€ έως 2 kg): € 3,90/2 kg

Χρέωση (επιπλέον kg): € 1,20 /1 kg

Χρόνος παράδοσης (Εργάσιμες Ημέρες):   1 – 3

Παράδοση Σάββατο: Βασική χρέωση ως άνω + € 3,50

Το κόστος αντικαταβολής ανά αποστολή είναι € 1,90, ισχύει για όλες τις αγορές ανεξαρτήτως ποσού (για αγορές € 49,00 και άνω) και για όλη την Ελλάδα.

Σε περίπτωση που επιλέξετε αποστολή με αντικαταβολή, το κόστος μεταφορικών είναι € 3,90 (για αγορές έως € 49,00), δωρεάν (για αγορές άνω των € 49,00) και η αντικαταβολή είναι € 1,90 και ισχύει ανεξαρτήτως ύψους αγορών.
* Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.

Οι παραγγελίες που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν.

Θα ενημερώνεστε εγκαίρως σε περίπτωση που για ειδικό λόγο ή λόγω ανωτέρας βίας δεν καταστεί εφικτό να τηρηθούν οι παραπάνω επιθυμητές προθεσμίες. Η επιχείρηση δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που εκφεύγουν από τον έλεγχό της, (ενδεικτικώς δεν ευθύνεται για αιτίες καθυστέρησης παράδοσης που οφείλονται σε καθυστερήσεις ενδιάμεσων χώρων φόρτωσης-εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν την παράδοση των προϊόντων, αντίξοες καιρικές συνθήκες, κλπ.).

Αν κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο θα σας ενημερώσουμε με email ή τηλεφωνικώς για την πορεία της παραγγελίας σας. Κατόπιν αυτής της συνεννοήσεως, τα μη αμέσως διαθέσιμα προϊόντα αποστέλλονται μόλις καταστούν διαθέσιμα.

Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 9:00 – 21:00.
Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων, συνολικού κόστους σαράντα εννέα (49,00) ευρώ και άνω, ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής. Σε αυτήν την περίπτωση χρεώνεται η αντικαταβολή ύψους € 1,90 αν ο πελάτης επιλέξει αυτόν τον τρόπο πληρωμής.

Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων, συνολικού κόστους κάτω των σαράντα εννέα (49,00) ευρώ ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής σύμφωνα με τον παραπάνω πίνακα.

Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων, με ημέρα παράδοσης το Σάββατο ο πελάτης επιβαρύνεται με επιπλέον έξοδα αποστολής € 3,50 (δηλ. € 3,90 + € 3,50).
Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ανάλυση τής παραγγελίας σας. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Η παραγγελία σας έχει δρομολογηθεί. Η παραγγελία σας ολοκληρώνεται και προωθείται στην εταιρεία ταχυμεταφορών αφού επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας (χρειάζονται 2 – 3 εργάσιμες ημέρες) για την περίπτωση που έχετε επιλέξει διατραπεζική συναλλαγή.

ΚΥΠΡΟΣ

Τα προϊόντα αποστέλλονται με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:

Υπηρεσία Express –αεροπορικώς– έως 5 εργάσιμες ημέρες : €16,99

Αργός τρόπος –ακτοπλοϊκώς– έως 10 εργάσιμες ημέρες  :  €9,00

Οι παραπάνω χρεώσεις είναι έως 2 κιλά.

Χρέωση (επιπλέον kg): € 1,20 /1 kg

Για τις αποστολές στην Κύπρο ΔΕΝ υποστηρίζονται:

    • η υπηρεσία τής αντικαταβολής
    • η δωρεάν αποστολή γαι αγορές άνω των €49,00
    • η δυνατότητα επιστροφών.

Οι αποστολές των παραγγελιών προς Κύπρο πραγματοποιούνται αφού βεβαιωθεί η πληρωμή είτε μέσω κατάθεσης ή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

* Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.