ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

  • Αντικαταβολή Μετρητοίς

Όταν επιλέγετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή. Η αντικαταβολή είναι €1,90. Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier. Η χρέωση της αντικαταβολής ισχύει ακόμα και για αγορές άνω των €49,00 και είναι ίδια για όλη την Ελλάδα.

Η υπηρεσία τής ανατικαταβολής ισχύει μόνον για αποστολές εντός Ελλάδος, δεν ισχύει για τις αποστολές στην Κύπρο.

  • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς μας. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε ν’ αναγράφετε ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελίας. Στην συνέχεια, παρακαλούμε, αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω e-mail στο info@aromaselena.gr . Η εμφάνιση τής πληρωμής σας στο λογαριασμό μας (αν γίνει από άλλη τράπεζα) παίρνει 2 – 3 εργάσιμες ημέρες, γι’ αυτό προτείνουμε την αποστολή τής απόδειξής σας με email για την ταχύτερη αποστολή της παραγγελίας σας.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι οι ακόλουθοι:

ATTICA BANK : IBAN:  GR08 0160 8660 0000 0008 5106 091. ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΙΩΑΝΝΟΥ Χ. ΕΛΕΝΗ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ : ΙΒΑΝ GR39 0171 2640 0062 6416 3823 674. ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΛΕΝΗ

(*) Σε περίπτωση εξόφλησης/κατάθεσης από άλλη τράπεζα μέσω web banking, το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου τον πελάτη.

•   Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Από την στιγμή που έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία σας και εφόσον έχετε επιλέξει μέθοδο πληρωμής με πιστωτική κάρτα, η ιστοσελίδα μας, σας παραπέμπει στην ασφαλή (secure) φόρμα συμπλήρωσης των στοιχείων της κάρτας σας. Οι συναλλαγές γίνονται μέσω της Τράπεζας Αττικής. Οι κάρτες που γίνονται αποδεκτές είναι οι: Mastercard και Visa όλων των τραπεζών.

Όλες οι συναλλαγές γίνονται σε ευρώ.

ΚΥΠΡΟΣ
Οι παραγγελίες που αφορούν σε παραγγελίες για Κύπρο πληρώνονται αποκλειστικά και μόνο:
    • είτε με κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας
    • είτε με πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα