ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

  • Αντικαταβολή Μετρητοίς

Όταν επιλέγετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή. Η αντικαταβολή είναι €1,90. Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier. Η χρέωση της αντικαταβολής ισχύει ακόμα και για αγορές άνω των €49,00 και είναι ίδια για όλη την Ελλάδα.

  • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μας. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε ν’ αναγράφετε ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελίας. Στην συνέχεια, παρακαλούμε, αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω e-mail στο info@aromaselena.gr . Η εμφάνιση τής πληρωμής σας στο λογαριασμό μας παίρνει 2 – 3 εργάσιμες ημέρες, γι’ αυτό προτείνουμε την αποστολή τής απόδειξής σας με email για την ταχύτερη αποστολή της παραγγελίας σας.

Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι ο ακόλουθος :

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ATTICA BANK : IBAN:  GR08 0160 8660 0000 0008 5106 091
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΙΩΑΝΝΟΥ Χ. ΕΛΕΝΗ

(*) Σε περίπτωση εξόφλησης/κατάθεσης από άλλη τράπεζα μέσω web banking, το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει εξολοκλήρου τον πελάτη.

•   Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Από την στιγμή που έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία σας και εφόσον έχετε επιλέξει μέθοδο πληρωμής με πιστωτική κάρτα, η ιστοσελίδα μας, σας παραπέμπει στην ασφαλή (secure) φόρμα συμπλήρωσης των στοιχείων της κάρτας σας. Οι συναλλαγές γίνονται μέσω της Τράπεζας Αττικής. Οι κάρτες που γίνονται αποδεκτές είναι οι: Mastercard και Visa όλων των τραπεζών.

Όλες οι συναλλαγές γίνονται σε ευρώ.