Φυτικά λάδια βάσης

Φυτικά λάδια βάσης

Τι είναι τα φυτικά έλαια βάσης

Τα φυτικά έλαια ή αλλιώς λάδια βάσης, προέρχονται από τα λιπαρά συστατικά των σπόρων, των πυρήνων ή των καρπών ενός φυτού και παράγονται με την έκθλιψη αυτών. Είναι απολύτως αγνά, πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία, βιταμίνες, ακόρεστα λιπαρά οξέα, πρωτεΐνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Φροντίζουν την υγεία της επιδερμίδας αφού τη θρέφουν και την ενυδατώνουν σε βάθος. Είναι εντελώς αγνά και δεν προκαλούν ερεθισμούς ή παρενέργειες.

Τα φυτικά λάδια βοηθούν στην διατήρηση της υγείας και ομορφιάς και μπορούν να ληφθούν είτε εσωτερικά από το στόμα είτε εξωτερικά με επάλειψη στην επιδερμίδα, από την οποία απορροφούνται αμέσως χωρίς να αφήνουν λιπαρότητα. Τα φυτικά έλαια όπως και τα αιθέρια έλαια δεν διαλύονται στο νερό, αλλά τα αιθέρια έλαια διαλύονται εξαιρετικά στα φυτικά έλαια. Τα φυτικά λάδια  βάσης είναι το καλύτερο «όχημα» για τη μεταφορά των αιθέριων ελαίων στον οργανισμό επειδή τα αιθέρια έλαια βάσει της σύστασης τους είναι πολύ δραστικά για να χρησιμοποιηθούν αυτούσια στο δέρμα.

Τα φυτικά λάδια βάσης σε συνδυασμό με τα αιθέρια έλαια έχουν ευεργετικά, θεραπευτικά αποτελέσματα για το ανθρώπινο σώμα και εξαιρετικά καλλυντικά αποτελέσματα για την επιδερμίδα του προσώπου.
Πατήστε εδώ για να δείτε όλα μας τα προϊόντα.