Ανόρθωση στο περίγραμμα προσώπου με αιθέρια έλαια

αναίμακτη ανόρθωση περίγραμμα προσώπου

Αναίμακτη ανόρθωση στο περίγραμμα προσώπου με αιθέρια έλαια

Πολλά έχουν ειπωθεί και γραφτεί για το αν και πώς είναι εφικτό να ανορθώσουμε ή και να επαναφέρουμε το περίγραμμα τού προσώπου σε μία πιο νεανική κατάσταση ή το πόσο εφικτό είναι να φέρουμε έστω και μία ελάχιστη αλλαγή στο χαλαρωμένο δέρμα τού λαιμού.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα;

Κατ’ αρχήν να εξετάσουμε με ποιον ή με ποιούς τρόπους μπορεί να επιτευχθεί κάτι τέτοιο. Δύο είναι οι τρόποι:

1) με αναίμακτο φυσικό τρόπο και

2) με χειρουργική επέμβαση

Εδώ θα αναρερθούμε στην πρώτη περίπτωση, η οποία είναι όχι μόνο αναίμακτη και φυσική αλλά οικονομική και αποτελεσματική δίνοντάς σας πίσω έως και 10 χρόνια νεότητας!

Το προϊόν μας “Λάδι Αντιγήρανσης για Λαιμό και Ντεκολτέ” είναι ένα μείγμα φυτικών ελαίων, φυτικών βουτύρων, αιθέριων ελαίων, βιταμινών και φυτικών ενισχυτικών, το οποίο προσφέρει ένα πραγματικό αποτέλεσμα με ορατή διαφορά τόσο στο περίγραμμα τού προσώπου όσο και στην επιδερμίδα τού λαιμού.

Το “Λάδι Αντιγήρανσης για Λαιμό και Ντεκολτέ” Aroma Selena αποτελεί μία υπερτροφή για το δέρμα, διότι αποτελείται από 100% φυτικά, αγνά και καθαρά συστατικά μέρος εξ αυτών βρώσιμα, βιολογικά, ψυχρής έκθλιψης ή/και άγριας συγκομιδής. Είναι γνωστό ότι το λάδι επειδή μιμείται τα έλαια τού δέρματος εισχωρεί από τους πόρους και λειτουργεί υποδόρια κάνοντας μία βαθιά ενυδάτωση, θρέψη και ανάπλαση τής επιδερμίδας που δεν μπορεί να προσφέρει καμία κρέμα. Επιπλέον, είναι γνωστό ότι όσο περισσότερο χρησιμοποιείται τόσο μεγαλύτερα αποτελέσματα μπορεί να προσφέρει λειτουργώντας αθροιστικά στο χρόνο.

Τα μοναδικά αποτελέσματα των προΪόντων Aroma Selena φαίνονται στις φωτογραφίες που έχουμε αναρτημένες στη σελίδα μας “Πριν και Μετά”.

Το “Λάδι Αντιγήρανσης για Λαιμό και Ντεκολτέ” Aroma Selena επιτυγχάνει:

  • ανανέωση και ανάπλαση τής επιδερμίδας
  • σύσφιξη τής επιδερμίδας
  • ανόρθωση τόσο τής επιδερμίδας τού λαιμού όσο και τού περιγράμματος τού προσώπου
  • λείανση και γέμισμα των ρυτίδων τού λαιμού
  • αύξηση τής ελαστικότητας
  • αύξησης τής παραγωγής κολλαγόνου στην περιοχή
  • γέμισμα τής επιδερμίδας τού λαιμού
  • νεανική όψη στην περιοχή

Ο ιδανικός συνδιασμός είναι να το χρησιοποιήσετε με το “Λάδι Προσώπου Ολικής Ανάπλασης και Αντιγήρανσης” Aroma Selena για παράλληλη φροντίδα και περιποίηση τόσο τού λαιμού όσο και του προσώπου έτσι ώστε να έχετε πολλαπλά αποτελέσματα.

100% φυτικά προϊόντα, vegan & cruelty free.