Πώς να τονώσετε τη λίμπιντό σας με φυτικά αφροδισιακά συστατικά;

Πώς να τονώσετε τη λίμπιντό σας με φυτικά αφροδισιακά συστατικά;

Όπως κάθε μορφή ενέργειας, έτσι και η σεξουαλική ενέργεια, μερικές φορές χρειάζεται να τονωθεί. Για να γνωρίζουμε το επίπεδο τής σεξουαλικότητας μας, αρκεί να διερευνήσουμε τη λίμπιντο ή τη σεξουαλική μας επιθυμίαΕίναι, πλέον, σύνηθες φαινόμενο να βρίσκεται σε χαμηλό επιπεδο, διότι η κούραση, το άγχος και η εξασθενημένη σωματική ή ψυχολογική κατάσταση της υγείας αιτιολογούν αυτήν την κατάσταση.

Αφροδισιακά προϊόντα

Σας έχουμε καλά νέα ! Σας προσφέρουμε τα 100% φυτικά προϊόντα μας με αφροδισιακές ιδιότητες για να ενισχύσετε τη λίμπιντο και τη σεξουαλική σας ενέργεια.

Ως αφροδισιακό ορίζεται «μια φυσική ουσία ή μια ένωση ουσιών, που χρησιμοποιείται για την τόνωση της σεξουαλικής επιθυμίας» ή «κατάλληλη για να διεγείρει τις απολαύσεις της αγάπης».

Ως εκ τούτου, χρησιμοποιούμε φυτικά αφροδισιακά προϊόντα για να ενισχύσουμε τη λίμπιντο, αλλά και για να ενισχύσουμε τη σεξουαλική απόδοση, τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες, Αυτά τα φυτικά αφροδισιακά βρίσκονται σε ορισμένα τρόφιμαμπαχαρικά καθώς και σε βότανα.

Ωστόσο, για να μην απογοητευτείτε, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, οι φυσικές αφροδισιακές ουσίες δεν κάνουν θαύματα! Σϋμφωνα με τους σεξολόγους, ενισχύουν μόνο αυτό που ήδη υπάρχειΗ σεξουαλική κόπωση είναι συχνά συνυφασμένη με τη σωματική ή/και ψυχολογική κόπωση. Η ξεκούραση βοηθά πολύ στην ανάκτηση τής σεξουαλικότητας. Ομοίως, εάν η λίμπιντο σας είναι πεσμένη λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζει το ζευγάρι μέσα στη σχέση, δεν έχει νόημα να καταφεύγετε σε αφροδισιακές ουσίες, η σεξουαλική σας επιθυμία δεν θα αυξηθεί… Είναι πράγματι καλύτερο να ανοίξετε το διάλογο με τον/την σύντροφό σας για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζονται. Αν η απώλεια τής σεξουαλικής επιθυμίας προκύπτει λόγω ασθένειας, λήψης φαρμάκων ή δύσκολων περιόδων ζωής (πένθος, εργασιακή πίεση, εμμηνόπαυση, ανδρόπαυση κ.λπ.), να είστε υπομονετικοί. Αυτές οι περίοδοι είναι αρκετά φυσιολογικές.

Μερικές φορές η δύναμη των πεποιθήσεών μας είναι πιο αφροδισιακή από τις ίδιες τις αφροδισιακές ουσίες. Η θετική σκέψη, όπως και σε πολλούς τομείς, μπορεί να έχει τεράστια αποτελέσματα στην τόνωση τής σεξουαλικότητας σας.

Ένα αισθησιακό μασάζ βοηθάει πάντα.

Τίποτα δεν είναι πιο θεϊκό από ένα αισθησιακό μασάζ για να ξυπνήσει διακριτικά και με αγάπη τις αισθήσεις τού/τής συντρόφου σας (όπως τις δικές σας!) και να ανεβάσει τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος. Χαμηλά φώτα, ρομαντική μουσική… Δημιουργείστε μια ζεστή και αισθησιακή ατμόσφαιρα που προκαλεί τον ερωτισμό. Χρησιμοποιήστε ένα λάδι μασάζ με αφροδισιακές ιδιότητες και κάντε αισθησιακό μασάζ στο σώμα τού/τής συντρόφου σας, φροντίζοντας να τονώσετε τις ερωτογενείς ζώνες του, (πίσω μέρος του κρανίου, πάνω από τους μηρούς, λαιμός, πτυχές χεριών και γονάτων, πάνω μέρος των ποδιών, βουβωνική χώρα…). Ποιο είναι το μυστικό ενός επιτυχημένου αισθησιακού και ερωτικού μασάζ; Να ακούτε τις αντιδράσεις και τις επιθυμίες τού/τής συντρόφου σας, δίνοντας ελευθερία στη φαντασία σας και υποκύπτοντας πλήρως στην ευχαρίστηση των αισθήσεων!

Προϊόντα Aroma Selena

Η Aroma Selena σας προτείνει μία σειρά από προΪόντα που ενισχύουν τη λίμπιντο και δημιουργούν ρομαντική ατμόσφαιρα και ερωτική διάθεση:

100% φυτικά προϊόντα, vegan & cruelty free.

Δείξτε εμπιστοσύνη στη φύση και απολαύστε τη ζωή σας!

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς.